Afbudsrejser til Cypern – tag billigt ned til varmen

Cypern har mere end 300 dage om året med solskin. Og masser af strande til at nyde solen på. Så hvis du trænger til at komme væk fra efterårets riv og rusk, er Cypern et oplagt bud.

Øen er delt i en græsk og en tyrkisk del, men selvom der er politiske spændinger mellem de to dele af øen, er der ikke noget at mærke på stranden og rundt om på den græske del af øen. Derfor er et godt bud på en billig ferie at lede efter afbudsrejser til Cypern.

Find de billigste afbudsrejser

Afbudsrejser til CypernMange af de store rejseselskaber tilbyder forskellige charterrejser til Cypern, hvor du kan vælge mellem mange niveauer af hoteller. Blandt andre Star Tours og FolkeFerie.dk har en del rejser til Cypern og tilbyder derfor også afbudsrejser dertil. Det sker som regel, når rejseselskabet skal have fyldt hotellet eller flyene op, og du kan derfor være heldig at finde restpladser til meget billige penge. Men det kræver is i maven og tålmodighed. Og risikoen er, at drømmerejsen er udsolgt – uden restpladser.

Hvis du ikke finder en afbudsrejse, du kan bruge, på bureauernes egne hjemmesider, kan du også benytte dig af hjemmesider, der søger på tværs af afbudsrejserne. Det kan eksempelvis være en side som afbudsrejser24.dk.

Læs det med småt

Når du leder efter en afbudsrejse, skal du dog være klar over, at du kan risikere at skulle rejse med ganske kort varsel. For at opnå de billigste priser, er det derfor en fordel, hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunktet. På den måde får du langt flere muligheder for at komme billigt af sted.

Du skal også se dig for, når du leder efter afbudsrejser til Cypern. Generelt gælder det for afbudsrejser, at du kan risikere at få et hotel af en lavere standart end ellers. Som regel kalder rejsebureauerne det for ”uspecificeret” hotel eller indkvartering. Det kan dække over forskellige overnatningsmuligheder, så sørg for at læse det med småt, så du er sikker på, hvad du ender med at bestille.

Dette indlæg blev udgivet i Europa og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *