Afbudsrejser til Bulgarien – kom billigt til Sunny Beach

Alle har efterhånden hørt om Bulgariens dejlige strande ved Sunny Beach og Goden Sands. Og det er med rette. For her er kilometervis af sandstrand, strandpromenader og Sortehavets blå bølger lige til at hoppe i.

Afbudsrejser til Bulgarien er relativt lettet at finde, når det ellers er sæson på de bulgarske strande. Næsten alle de store charterselskaber har rejser hertil, og når flyet eller hotelværelserne ikke er fyldt op, ryger priserne i bund. Så tjek selskabernes hjemmesider og se, om du kan komme billigt af sted inden for de nærmeste dage.

Hold øje med uspecificeret indkvartering

Afbudsrejser til BulgarienPå afbudsrejser vil du ofte opleve, at hotellet er uspecificeret – det kan betyde noget forskelligt alt efter, hvilket selskab du rejser med, så sørg for at tjekke det med småt.

Som regel betyder det dog bare, at du ikke på forhånd kan vide, hvor du kommer til at bo. I værste tilfælde kan det betyde et hotel af lav standart, eller at du skal dele en ferielejlighed med nogen, du ikke kender. Hotellerne omkring Sunny Beach og Golden Sands har dog et ganske udmærket gennemsnitsniveau.

Se mere af Bulgarien

Bulgarien er generelt et godt land at tage på en billig ferie i. Selvom priserne nok er en smule højere omkring de store turistområder, er priserne dog stadig ganske lave sammenlignet med andre store feriemål.

Har du mod på det, kan du også drage længere ind i landet og opleve noget af det bulgarske liv og kulturen. Hovedstaden Sofia ligger langt fra Sortehavets kyst, men er bestemt et besøg værd. Alternativt ligger storbyen Varna ikke langt fra kysten, og her er masser af muligheder for shopping og byvandringer.

Desuden er der et stort udbud af mindre dagsture, man kan melde sig til fra ferieområderne. Blandt andet til den nærliggende naturpark, Zlatni Piasaci.

Dette indlæg blev udgivet i Europa og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *